Bestillingsproblemer? Signeringsforespørsler?

Hva skal jeg gjøre for å få boken min signert, gjerne med en personlig hilsen?
Vi har dessverre ikke muligheten til å signere på forespørsel på grunn av teknikken og at bøkene sendes direkte fra distributør. Dessuten er det jo denna tidsklemma. Det er redaksjonsmøter i Nytt på nytt og plener som skal klippes og flasker som skal pantes, så tiden strekker ikke alltid til for oss heller. 

MEN: vi kommer til å dukke opp på signeringer i bokhandler rundt omkring, og da kan vi skrive en hilsen eller tegne en liten panda til deg eller noe. Følg med på @egetforlagNO i sosiale medier, så sier vi i fra! Et annet alternativ er at du bare signerer dem selv. Vi skriver ganske slurvete, så det vil antagelig bli ganske likt.

 

Jeg har trøbbel med å bestille, hva i heite hule skal jeg gjøre?
OK, Randi (hvis du ikke heter Randi bytter du bare ut med det ekte navnet ditt). Det første du skal gjøre er å puste dypt. For dette ordner seg.

Vi er jo fordømrade glade for at dere er såpass utålmodige etter å få boka vår, men noen av dere er litt FOR utålmodige. Vi har fått beskjed om at noen få av dere (dere vet hvem dere er) er såpass hissige på grøten at dere trykker på ny bestilling mens den forrige bestillingen var på vei igjennom, og det er visst da det blir doble bestillinger og alskens trøbbel.

Rådet er å ikke bruke hurtigkassen, men trykke på bestillingsknappen én gang, og deretter være litt tålmodig. Lukk øynene og pust dypt igjen. Tenk på hvilket MIRAKEL det er å i det hele tatt finnes! At av alle disse milliardene av sædceller, vant den som ble til akkurat DEG. Og at av alle de UTALLIGE samleier foreldrene dine hadde, var det akkurat i DENNE kjærlighetsøkten at befruktningen fant sted. Og at dette har gjentatt seg i GENERASJONER! Og nå er vi altså her at man kan trykke fingeren sin på en lommedatamaskin og få levert fabelaktige bøker rett hjem! Det er en utrolig verden vi lever i.

Om ingenting av dette fungerer, sender du oss en mail på hei@egetforlag.no, så skal vi finne ut av det sammen med deg.

Apropos utrolige ting, tenk at det finnes en fugl som heter potoo og ser sånn ut!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram